Start nieuw seizoen op maandag 04 september 2023.

Inschrijvingen leden van 2022 – 2023

Leden die in het seizoen van 2022-2023 in één of meerdere van onze recreatieve groepen hebben getraind, kunnen zich van maandag 7 augustus tot zondag 27 augustus online inschrijven via deze link. Dit zodat het lid zeker een plek heeft om te trainen.

LET OP: Wordt er niet ingeschreven binnen de periode van 7 tot 27 augustus. Dan verliest u de zekerheid op een plaats in een groep en zal er pas opnieuw kunnen ingeschreven worden vanaf zondag 10 september, samen met de nieuwe leden.

De leden die in onze selectie- en wedstrijdgroepen trainen ontvangen een aparte mail met een uitnodiging om in te schrijven in de desbetreffende groep.

Inschrijvingen nieuwe leden

Tijdens de week van 04 september is er voor de nieuwe leden de mogelijkheid om in één of meerdere van onze recreatieve groepen een proefles te volgen. Kijk goed, van zodra beschikbaar, naar onderstaand schema van de recreatieve groepen om te weten wanneer en waar de lessen voor de leeftijd van uw kind doorgaan.

Inschrijven voor de nieuwe leden kan vanaf zondag 10 september via deze link.

Opmerking: de bestaande leden hebben in augustus al de mogelijkheid om zich in te schrijven. Hierdoor kunnen plaatsen beperkt zijn of groepen al vol zitten. Kijk hiervoor goed naar onderstaand schema van de recreatieve groepen om te zien of een groep eventueel al volzet is. Indien een groep al volzet zit zal er een geen proefles plaatsvinden in de week van 4 september.

Indien een groep volzet is, kun u uw kind op een wachtlijst laten zetten door een mail te sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..