27.02.2019. Door Annelie Janssens

Verslag RG: New Year Trophy dd 06/01/2019

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Kort na de feestdagen, op zondag 6 januari was het opnieuw tijd voor enkele B-gymnasten om hun beste beentje voor te zetten op een internationale wedstrijd.

Deze keer trokken Kelly, Anastasia, Silke en Elien met trainster Annelie richting Amsterdam om er deel te nemen aan de 3e editie van de New Year Trophy. Er namen heel wat gymnasten deel uit zowel Nederland, België, Duitsland als Litouwen.

Onze Molse gymnasten brachten elk 2 oefeningen en de ene oefening verliep al vlotter dan de andere.

Anastasia zorgde voor een goede start met een sterke hoepeloefening. Voor de eerste keer liet ze ook haar nieuwe oefening zonder tuig zien. Heel wat inleving maar door wat onzuiverheden kwam ze in deze A-wedstrijd op de 5de plaats terecht.

Silke wou na haar mooie touwoefening in Luxemburg graag hier hetzelfde neerzetten voor kegel en hoepel. Kegel werd al zeker een mooie en swingende oefening op de mat. Hoepel had sterke stukken, maar door wat pech had ze zich bezeerd en was niet alles gelukt zoals gehoopt. De 2de plaats was zeker een fijne opsteker voor haar.

Elien kon 2 redelijke oefeningen op de mat brengen, spijtig van de kleine foutjes nog waardoor ze net met de 4de plaats genoegen moest nemen. Kelly wou maar al te graag starten na een fijne reis door India, en dat deed ze ook zo goed als ze kon. Ze kon een 6e plaats bemachtigen, wat gezien haar voorbereiding zeker niet slecht was. De sfeer op het tornooi zat er goed in en we zijn blij dat de gymnasten hebben kunnen deelnemen!

Gelezen: 1093 keer Laatst aangepast op woensdag 27 februari 2019 21:30

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.