27.02.2019. Door Annelie Janssens

Verslag RG - Luxemburg Cup 21 tot 23 -12/2018

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Vlak voor Kerst trok er een Molse delegatie naar Belair, Luxemburg voor hun laatste internationale toernooi van 2018. Met meer dan 300 deelnemers uit 24 verschillende landen waaronder Rusland, Oekraïne, Groot-Brittannië, Portugal, Italië, Verenigde Staten, … was de concurrentie heel hard.

Toch wist Lianna haar zenuwen vrij goed onder controle te houden en bracht twee mooie oefeningen met bal en touw. Alisa kon haar zenuwen wat moeilijker de baas… ze voerde een mooie hoepeloefening uit, maar liet hier en daar wat steekjes vallen in haar oefening met touw. Voor Liza was het een heel zwaar toernooi. Verspreid over twee dagen heeft ze vier oefeningen gebracht met bal, touw, knotsen en lint. Haar beste prestatie was ongetwijfeld haar oefening met de knotsen. Helaas waren de meeste podium plaatsen voor Rusland en Oekraïne en zijn onze Molse gymnasten van de A-groep zonder medailles terug naar huis moeten keren. Maar een onvergetelijke ervaring was het voor de meisjes zeker en vast!!!

Onze B meisjes, Elien, Silke, Anastasia en Britt begonnen met een niet zo ideale voorbereiding aan deze wedstrijd en dat heeft uiteraard gevolgen. Na een dikke week studeren, kondigde de wedstrijd zich wel heel plots aan. De onzekerheden die nog wat in de oefeningen zaten kwamen hierdoor niet helemaal in orde. Ze lieten allemaal mooie dingen zien, maar door de spijtige foutjes hier en daar konden we toch niet helemaal van een geslaagde wedstrijd spreken. Ze hebben allemaal hun best gedaan en zeker genoten van de ervaring!

 

Gelezen: 679 keer Laatst aangepast op woensdag 27 februari 2019 21:23

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.